Amazon autonómia!

Amazon autonómia!

2019. február 04. - Magyar Amazon Szövetség

amazon.png

Hiába élünk a 21. században a nők sokszor még mindig másodrendű állampolgárok. Nem csak a fejlődő világban, de itt Európa közepén is.
Hiába a törvény a családon belüli erőszak egyre elterjedtebb. Hiába  az egyenjogúság nem hivatalosan egy nőnek kevesebb joga van, ugyanakkor többlet feladatai- főleg a családanyáknak!
Egyre nehezebb megfelelő partnert találni egyre nehezebb a férfiakra építeni és egyre nehezebb egy család alapjait lerakni, mely a gyermekvállalást nehezíti. Nincs megfelelő szociális védőháló és oktatás. A fizetések alacsonyak, így a nem állami szolgáltatások igénybevétele szinte lehetetlen. 
Ezen túlmenően a népesség csökkenésért is mi nők vagyunk a felelősek- mert nem vagyunk hajlandóak az első jött- menttel összeállni és családot alapítani a szent cél érdekében, hogy a Kárpát- medencét újra magyarok tíz milliói népesítsék be.
Az egyedülálló nőket azzal vádolják, hogy saját nemükhöz vonzódnak, vagy aszexuálisok. Az incel közösségek is folyamatosan támadnak bennünket. Sok nő egyedül marad a gyerekeivel. Ennek az oka, hogy a társadalom sokunkat bele kényszerített egy nem működő kapcsolatba!

Ennek véget kell vetni.

Várady Napsugár vagyok és életre hívom az amazon közösséget. Hosszabb távú célunk egy önálló szubkultúra egy nemzetiség megalkotása és egy autonóm terület létrehozása a Börzsönyben, mely egy ősi szakrális terület. 
Az autonóm terület lehetőséget fog számunkra biztosítani, hogy saját önkormányzattal rendelkezzünk. Általun k választott képviselőkkel a Magyar Országgyűlésben és az Európai Unióban. Lehetőségünk lesz saját önvédelmi erő felállítására, saját költségvetésre és saját diplomáciára, mely lehetővé teszi, hogy nemzetközi szinten is fellépjünk a nők elnyomása ellen! 

Autonóm területünk és közösségünk kész menedékjogot nyújtani más országokban üldözött nők számára és készek vagyunk a katonai és diplomáciai konfliktusokat is felvállalni olyan országokkal ahol a nők elnyomásban élnek. Készek vagyunk más országok amazon mozgalmait is támogatni illetve megszervezni.

Támogatjuk az LMBT mozgalmakat védjük a leszbikusokat és elfogadjuk az aszexuálisokat!
Fellépünk az incel mozgalom ellen és küzdünk a teljes egyenjogúságért! 
Mozgalmunknak nincs semmilyen kapcsolata Soros Györggyel és szervezeteivel!

Várady Napsugár
Magyar Amazon Közösségek

kep2.jpgamazon5.jpg